Pokračování s úly




- omlouvám se za případné chyby v mém projevu, byl jsem u toho více nervózní, než naživo, nevím proč :) zároveň je to točeno asi na popáté...děkuji za pochopení 


https://drive.google.com/file/d/1kodW1uU6eZpvxUGry11Q-rHW8L5JjJ4i/view?usp=sharing

- zde je poté použitá použitá prezentace

Komentáře

  1. Na prvním návrhu se mo líbí očividná inspirace tvým barákem, ale přije mi že by mohlo být zajímavé se více zaměřit na nepravidelnost a "balanc" expa. Na archiwebu je situace na které je vidět že jednotlivé kostky nejsou perfektně srovnané a tak do jinak tvarově trochu jednoduché stavby vnášejí dynamiku. To bych zkusil použít i u úlu třeba skrz změnu velikostí, proporcí nebo rozmístění. Přijde mi super tvůj nápad na zpracování fasády, líbí se mi její výraznost a sebevědomí (jestli to dává smysl:)). OSB je super materiál kterej má ale tu nevýhodu že absolutně vůbec nezvládá vodu, při prvním dešti se nasákne a nabobtná a když nevyschne dost rychle tak ti začne plesnivět, vzhledem k tomu že plíseň je jeden z největších zabijáků včel by to mohl být celkem problém. Jinak se mi tvůj návrh fakt líbí, je na první pohled vidět k jaký stavbě patří.
    Úl inspirovaný turbínou je hodně zajímavej, přijde mi jako taková perlička které si všimnou hlavně lidi který zažili původní turbínu. Hodně se těším na model :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat